Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, η Capa Epsilon spPCC, χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Manos Gerakinis Parfums, να ενισχύσει μαζί με τη συνδρομή των πολυκαταστημάτων Attica, το μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Make A Wish” (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Με τον τρόπο αυτό, αναδεικνύεται μια δημιουργική σύμπραξη, το ουσιαστικό όφελος της οποίας θα εισπράξουν τα γενναία εκείνα παιδιά, των οποίων η υγεία δοκιμάζεται, αλλά το παράδειγμα τους φωτίζει ολόκληρη την κοινωνία – ειδικά τώρα που όλοι βιώνουμε συνθήκες εξαιρετικά δυσχερείς.

Καθώς η Capa Epsilon spPCC συνεργάζεται με τη Manos Gerakinis Parfums και ταυτόχρονα, υποστηρίζει το “Make A Wish” (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ως Social Partner 2020, θέτει τη διαθεσιμότητά της σε ότι δύναται να απαιτηθεί, προκειμένου η δράση “Wish Come True” να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Το Δελτίο Τύπου της Manos Gerakinis Parfums για το γεγονός αυτό, έχει ως εξής :


Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2021

Wish Come True” για το “Make A Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) από τον Μάνο Γερακίνη

Με έμφαση στο ¨εμείς¨, στην αλληλεγγύη και την ανάπτυξη δημιουργικότητας για το κοινό καλό, ανοίγουν το 2021, ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), η Manos Gerakinis Parfums και η εταιρεία «Αττικά Πολυκαταστήματα Α.Ε.». Αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι το κερί που δημιουργήθηκε από τον Μάνο Γερακίνη και αφιερώνεται στα παιδιά του ¨Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος¨ και διατίθεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα Attica καθόλη τη διάρκεια του 2021 (https://www.atticadps.gr/eshop/proionta-omorfias/aromata/gia-to-spiti/keria/make-a-wish-keri-wish-come-true-00000083750/).

H Φοίβη Παναγιωτοπούλου, Διευθύντρια Marketing & E-Commerce Attica, δήλωσε σχετικά: ¨Το κερί “Wish Come True” αποτελεί ένα αντικείμενο με διπλή αξία: την ξεχωριστή υπογραφή του ανθρώπου πίσω από τις niche αρωματικές δημιουργίες Manos Gerakinis Parfums και το πολύτιμο έργο του Make a Wish που εκπληρώνει τις ευχές των παιδιών που μάχονται για τη ζωή τους! Έτσι λοιπόν, ήταν διπλή και η χαρά μας να στηρίξουμε κατ’ αποκλειστικότητα αυτή την πρωτοβουλία, χρησιμοποιώντας ως όχημα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.atticadps.gr και δίνοντας τη δυνατότητα στους ευαισθητοποιημένους πελάτες μας, όπου κι αν βρίσκονται, να αφήσουν το αποτύπωμά τους στη βελτίωση της ζωής των παιδιών αυτών που το έχουν τόσο ανάγκη, με μια απλή κίνηση: την απόκτηση του “Wish Come True”!”

“Όταν ένας δημιουργός αφιερώνει την έμπνευσή του και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το δίκτυό του στα παιδιά μας, εμείς απλά υποκλινόμαστε¨ δηλώνει η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). ¨Ανάβουμε καθημερινά κεριά για τα παιδιά μας, για την υγεία τους μα και για τα όνειρά τους. Γιαυτό και η πρωτοβουλία αυτή έχει μία επιπλέον συμβολική σημασία για εμάς. Είμαστε ευγνώμονες και ευχόμαστε να το αγκαλιάσει το κοινό.”

Το όνομα του κεριού αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς και απάντηση στα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), τις πολλαπλές προκλήσεις και τον αγώνα τους. Τα παιδιά του Make A Wish κανουν ευχή και εμείς είναι πιο επείγον παρά ποτέ να απαντήσουμε κάνοντάς την πραγματικότητα, δηλώνει ο Μάνος Γερακίνης, δημιουργός αρωμάτων. Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα “Wish Come True” (Οι ευχές γίνονται πραγματικότητα), που έρχεται μέσα από ένα αποκλειστικά δημιουργημενο κερί και δίνει σε όλους μας τη δυνατότητα να πραγματοποιησουμε μια ευχή.

Ο Μάνος Γερακίνης για τη μυρωδιά του κεριού, εμπνεύστηκε από την αξία της οικογένειας ένα άρωμα πουδρέ, βελούδινο, καθαρό. Νότες απο ίριδα και μόσχο, βιολέτα και τριαντάφυλλο συνθέτουν τη μυρωδιά της παιδικής πούδρας που έρχεται να φτιάξει μια όμορφη και ήρεμη ατμόσφαιρα στον χώρο. Το κερί υπόσχεται να μας θυμίζει την αίσθηση της οικογενειακής θαλπωρής και την αισιοδοξία ότι τα όνειρά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, παραπέμποντας στην παιδική αθωότητα που φτιάχνει όμορφα όνειρα για τον κόσμο.

¨Αφήνοντας πίσω μας το 2020, χρονιά ορόσημο για τη νέα δεκαετία που ξεκινά, τίποτα δε θα είναι το ίδιο” σημειώνει ο Μάνος Γερακίνης με αφορμή την παρουσίαση του “Wish Come True”. Μέσα από διδαχές που υπήρξαν μοναδικές για τον καθένα μας, ξεπρόβαλε αδιαμφισβήτητα η επιτακτική ανάγκη να περάσουμε από το εγώ στο εμείς, η ανάγκη να ενδιαφερθούμε ουσιαστικά για τους φίλους και την οικογένεια μας, για όσους αγαπάμε και έχουμε να τους δούμε καιρό.¨

Λίγα λόγια για τη Manos Gerakinis Parfums

Ο ελληνικός οίκος αρωμάτων Manos Gerakinis Parfums στα 6 χρόνια επιχειρηματικής παρουσίας του, έβαλε με επιτυχία την Ελλάδα στον διεθνή χάρτη της αρωματοποίιας με διεθνή σημεία πώλησης σε 13 χώρες μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία, η  Ρωσία, η Ιταλία, το Βέλγιο, η Βραζιλία, το Κατάρ, η Τσεχία, η Πολωνία. Μέχρι σήμερα, η Manos Gerakinis Parfums έχει παρουσιάσει 7 πολυτελή αρώματα, εκ των οποίων ένα συλλεκτικό ενώ το 2020, εισήλθε στα πολυτελή κεριά παρουσιάζοντας μια σειρά από πολυτελή κεριά, χειροποίητα και vegan, φτιαγμένα από 100% σόγια και φιλικά στο περιβάλλον.

Παράλληλα, η εταιρεία συνεργάστηκε με έναν από τους πιο ξεχωριστούς δημιουργούς μόδας στην Ελλάδα, τον Βασίλη Ζούλια, δημιουργώντας το 2019, για λογαριασμό του το άρωμα “The Bow” το οποίο κατακτά το κοινό υψηλής αισθητικής του Έλληνα δημιουργού. Επόμενο βήμα συνεργασίας, στο ξεκίνημα του 2021, αποτελεί η συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με ένα κερί που αποτελεί ξεχωριστή δημιουργία του Μάνου Γερακίνη.

Από το 2018, η Manos Gerakinis Parfums αποτελεί τη μοναδική ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση Esxence που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μιλάνο με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων luxury brands διεθνώς.

Share This Story, Choose Your Platform!

Σχετικά άρθρα