Η παγκόσμια κρίση διαμορφώνει ένα νέος κόσμος ευκαιριών.

Τον τελευταίο χρόνο, τα επιχειρηματικά μοντέλα έχουν ανακαλυφθεί εξ νέου, από τον κόσμο της Αγοράς. Οι αλυσίδες εφοδιασμού έχουν αναδιαρθρωθεί. Σχέδια και υποδομές καινοτόμου περιεχομένου υλοποιήθηκαν. Η παραγωγικότητα, με την έννοια που πλέον τη γνωρίζουμε τώρα, ευδοκιμεί σε κάθε μορφή.

Κατά τη διαδικασία αντιμετώπισης διαρκών παγκόσμιων προκλήσεων που ακόμη και οι πιο προωθημένοι και τολμηροί ηγέτες – κάθε δραστηριότητας – δεν στάθηκε ικανό να αντιμετωπίσουν, οι εταιρείες και ο κόσμος του επιχειρείν, κατορθώσαν να προσαρμοσθούν .

Ωστόσο, τώρα αρχίζουν όλα :

  • Πώς αξιοποιείται αυτήν τη νέα δυναμική;
  • Πώς επιταχύνεται η καινοτομία που έχει αξιοποιηθεί και κατακτηθεί;
  • Πώς βελτιστοποιείται η νέα παγκόσμια πραγματικότητα;

Τα σημάδια της αλλαγής

Το Business Futures είναι η δομημένη προσέγγιση της Accenture για τον εντοπισμό σημάτων επιχειρηματικής αλλαγής που θεωρούνται ως τα πιο κρίσιμα προς κατανόηση, προκειμένου να διαμορφωθούν οι συνθήκες κεφαλαιοποίησης των κεκτημένων της συγκυρίας :

01. Μαθαίνοντας από το Μέλλον
02. Πιέζοντας τα “άκρα”
03. Βιώσιμη Προοπτική
04. Εφοδιαστική αλυσίδα χωρίς περιορισμούς
05. Πραγματικές εικονικότητες
06. Η Νέα Επιστημονική Μέθοδος

 

Δείτε αναλυτικά όλη τη μελέτη, εδώ.

By Published On: 14 Ιουνίου, 2021Categories: Βιωσιμότητα & Καινοτομία, Έρευνες-Μελέτες-Ειδικές ΑναλύσειςΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Business Future 2021-Signals of Business Change : Η προσέγγιση της Accenture για το μέλλον που ξεκίνησεTags: , ,

Share This Story, Choose Your Platform!