Δώδεκα μήνες μετά την ανάδειξη του Κάνε – Μία – Ευχή Ελλάδος, ως Κοινωνικού Εταίρου της Capa Epsilon spPCC για το έτος 2020, η εταιρεία μας αποφάσισε να επεκτείνει για ένα επιπλέον έτος τη συνεργασία της με το συγκεκριμένο κοινωφελές σωματείο.

Η εξαιρετικά επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου χρόνου συμπόρευσής μας, είχε ως πολύτιμο καρπό, την προσφορά από μέρους χρηματικών πόρων, προκειμένου να ενισχυθούν οι σκοποί ενός οργανισμού, ο οποίος εφέτος κλείνει 25 χρόνια πλούσιας, άοκνης και εναργούς παρουσίας στην Ελλάδα και ο οποίος μας έκανε την ξεχωριστή τιμή να μας αποδώσει τον τίτλο του Family Member 2021.

Αφετηρία της δεύτερης περιόδου της συνέργειάς μας, είναι η δωρεάν παραγωγή από πλευράς Capa Epsilon spPCC, ενός προωθητικού σποτ, προβολής των σκοπών του Κάνε – Μία – Ευχή Ελλάδος. Εντός του 2021, θα προσφερθούν επίσης στον Κοινωνικό μας Εταίρο :

  1. Το ποσό των € 0,30 για κάθε επίσκεψη που θα καταγραφεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.capaepsilon.com για όλο το 2021
  2. Δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες κάθε είδους, ανάλογα με τις ανάγκες που θα παραστούν

Το Make – A – Wish ιδρύθηκε το 1980 στο Φοίνιξ της Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά με πολύ σοβαρές ασθένειες. Με παρουσία  σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 500.000 ευχές παγκοσμίως. Το 1996, ιδρύθηκε το Ελληνικό Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο με συνέπεια, επιμονή, υπομονή, αυτοθυσία και γενναιοδωρία, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από  2.500 ευχές.

Με την πεποίθηση πως το 2021 θα πετύχουμε μαζί με τον Κοινωνικό μας Εταίρο πολλά περισσότερα, από όσα το τόσο δύσκολο 2020 μας στέρησε, ευχόμαστε στο Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, πίστη δύναμη και κουράγιο, στο τόσο δύσβατο, αλλά ιερό, μονοπάτι, που καθημερινά ανηφορίζει.

By Published On: 16 Φεβρουαρίου, 2021Categories: Δελτία ΤύπουΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Social Partnership Initiative : Η Capa Epsilon spPCC συνεχίζει να στηρίζει το Κάνε – Μία Ευχή – Ελλάδος και το 2021Tags: , ,

Share This Story, Choose Your Platform!