Το 2000 η Ελληνική Οικονομία ζούσε με την προοπτική της επικείμενης εισόδου στην Ευρωζώνη και των ευκαιριών των Ολυμπιακών Αγώνων. Το 2010, κατευθυνόμενη στον ακριβώς αντίθετο δρόμο, ξεκινούσε την πολυετή περιπέτεια των μνημονίων, των περικοπών και της ύφεσης. Το 2020, τα μαθήματα της Οικονομικής Κρίσης και η ωριμότητα των προβλημάτων που άφησε στο σώμα της Κοινωνίας, θέτουν τον πήχη σε ένα διαφορετικό σημείο αφετηρίας : τη συνεργασία.

Η Capa Epsilon® , o Managing Partner κ. Βασίλης Κουφός και οι συνεργάτες της, δηλώνουν το δυναμικό παρόν και προσκαλούν – προκαλούν επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, πολιτικούς και απλούς πολίτες σε μια διαφορετική εκδήλωση, με τον τίτλο #Let’s_Work_Together_Challenge_2020

Την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020, στις 18:30 μμ, στο Galaxy του Athens Hilton, η Capa Epsilon®  καταθέτει επίσημα την δική της νεωτερική και λειτουργική πρόταση, με στόχο να οδηγηθεί η επιχειρηματικότητα στο δρόμο της δημιουργίας, της αειφορίας και της οικονομικής ανάπτυξης.

Στα παραπάνω πλαίσια, η εταιρεία μας ανακοινώνει τη στήριξή της στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make–A–Wish Ελλάδος® , προσφέροντας του για όλο το 2020, τα κέρδη της από συγκεκριμένες προωθητικές ενέργειες και πωλήσεις υπηρεσιών.

Σας περιμένουμε όλους για να συναντήσουμε το μέλλον μας.

Πρωτότυπη καταχώρηση εδώ

By Published On: 31 Ιανουαρίου, 2020Categories: Σημείο Capa0 Comments on #Let’s_Work_Together_Challenge_2020

Share This Story, Choose Your Platform!